Yaris

Bensin fra 195 400,-* Hybrid fra 228 900,-*

Nye Yaris. Gjør hverdagen din enda bedre.

Nye Yaris har noe smittsomt forfriskende over seg. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og avansert utstyr som ikke bare sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten stress, men den gjør også hverdagens kjøreturer til en god avveksling.

En stil som gir deg et løft

Moderne design og masse utstyr gir deg en god opplevelse hver gang du setter deg inn bak rattet og kjører avsted. Det lettbetjente multimediasystemet, den innovative TFT-multiinformasjonsskjermen og det skinntrukne rattet med 3 eiker, sørger for at du som fører er godt plassert i høysetet.

Yaris slår fra seg

Den nye Toyota Yaris Hybrid er stillegående, smart, pålitelig og lettkjørt. Når du kjører i byen, kan opptil 50% av veien tilbakelegges med ren elektrisk energi. Yaris har vært blat Norges mest populære biler i 20 år - de siste 5 årene på topp 10-listen!

Du kan stole på Yaris

I den nye Yaris er Toyota Safety Sense en del av standardutstyret. Du får en bil med viktige, aktive teknologier som øker sikkerheten og hjelper deg til å kjøre trygt også når trafikkbildet er på sitt mest intense og krevende.

Toyota Safety Sense: Høy sikkerhet er standard i nye Yaris.

Aktive teknologier som gir trygghet også når vei- og trafikkforholdene er utfordrende.

 

Yaris er alltid klar
I nye Yaris er sikkerhetsteknologier som tidligere bare fantes i store luksusbiler blitt standardutstyr i en kompaktmodell. Toyota Safety Sense (TSS) sørger for at du får en bil med aktive sikkerhetsteknologier slik at du får kontroll og kjører sikkert, også under krevende forhold.

Automatisk fjernlys

Registrerer lysene på møtende kjøretøy og trafikken foran bilen samtidig som styrken på gatelys måles slik at systemet automatisk kan veksle mellom nær- og fjernlys etter behov og gi best mulig oversikt og tryggest mulig kjøring i mørket.

Kollisjonsvern

Når Toyota Safety Sense (TSS) oppdager risiko for kollisjon, alarmeres føreren med lyd- og lyssignal samtidig som bremsehjelp aktiveres. Dersom føreren ikke reagerer i tide, slås bremsene automatisk på for å forhindre eller redusere skader i en kollisjon.

Filskiftvarsling

Registrerer kjørefeltlinjene i veibanen og varsler føreren med lyd- og lyssignal samt ekstra servohjelp på rattet om nødvendig dersom bilen begynner å bevege seg ut av sitt kjørefelt uten at retningslysene er aktivert.

 

Skiltgjenkjenning

Leser skiltene langs veien og viser viktig informasjon som gjeldende fartsgrense på monitoren i instrumentpanelet. Systemet gir også føreren signal med lyd og lys dersom føreren ikke følger gjeldende bestemmelser.

Motor og girkasse:

1.5 l Hybrid (100Hk) Trinnløst automat

Forbruk blandet kjøring 0,33 l/mil
CO2 Blandet kjøring 75 g/km
NOx blandet kjøring 6 mg/km

 

1.0 l Bensin (69 Hk) 5 trinns manuell

Forbruk blandet kjøring 0,43 l/mil
CO2 Blandet kjøring 99 g/km
NOx blandet kjøring 14,8 mg/km

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 11 900,- Priser gjelder fra 01.01.2019 Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning). Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.