Ruteskade/Steinsprut

Reparasjon eller bytte av frontrute

Vi har lang erfaring på bilglass og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig at man kontakter verkstedet så fort som mulig. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Vi bytter frontruten og sikrer kvaliteten på deler og jobb. Toyota sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota.

Hvorfor er det så viktig å velge et Toyota-verksted?

Toyota har avtale med noen få bilglass fabrikanter og setter strenge kvalitetskrav til produsentene. Vi leverer kun originaler ruter og setter krav til passform og sikkerhet. Vi benytter kun lim som er godkjent av Toyota, dette er et to-komponent lim som ivaretar sikkerheten når vi bytter ruter. De fleste biler har i dag selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet. Det blir dermed desto viktigere å sikre at reparasjon av steinsprut eller bytte av ruter blir gjort etter fabrikken sin standard. Bilene har mange tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontrute. Herunder varslingssystemer som øker fører/passasjer sikkerheten:

  1. Lys/regnsensor
  2. Filskiftvarsler/Line assistent
  3. Head Up funksjon
  4. Filter som styrer klima-anlegget

Sørg for at din Toyota forblir en Toyota. Tenk originalt.

Har du fått en glasskade

Ta direkte kontakt med nærmeste Toyota-verksted. Om ruten kan repareres, er det ingen egenandel for kunder med Kasko Pluss, Kasko eller Delkasko. Må ruten skiftes er det normalt en egenandel på 2 000 kroner. Denne betaler du direkte til ditt Toyota-verksted.